Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Πολιτισμού Στρατωνίου

Την Παρασκευή 18-1-08 το βράδυ πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Πολιτισμού Στρατωνίου..
Σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου είχε προετοιμάσει την αίθουσα του Ο.Α.Ε.Δ. για να υπάρχει ένα «ζεστό» περιβάλλον ενώ συνεχώς προβάλλονταν οι κορυφαίες στιγμές του Σ.Π.Σ. για το 2007
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κος Λαμπράκης Γεώργιος, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος και Διευθυντής του Κ.Υ.Παλαιοχωρίου κος Ελευθερούδης Ιωάννης, Ο Δήμαρχος Σταγείρων Ακάνθου κος Βλαχόπουλος Μιχάλης, ο Αντιδήμαρχος κος Κατσαβαβάκης Κωνσταντίνος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κα. Βεργίνη Ελένη, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κος Ζαγοράκης Νικόλαος, ο Τοπικός Σύμβουλος κος Ιωαννίδης Ιωάννης, ο Τοπικός Σύμβουλος κος Καρράς Αργύρης, ο Λιμενάρχης Στρατωνίου κος Παπαχρήστος Στάθης, η Διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου κα Πιτσιλαδή Στέλλα, η Διευθύντρια του Γυμνασίου κα Χαμαϊδού Ευαγγελία, η πρόεδρος του Συλλόγου γυναικών κα Θεοδωρακοπούλου Άννα, η πρόεδρος του Συλλόγου συνταξιούχων κα Βούλγαρη Σταυρούλα, ο πρόεδρος του Ν.Α.Ο.Σ κος Βρασταμινός Αστέριος, ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων γυμνασίου κος Δρεπανιώτης Σταύρος, ο Διευθυντής του Ελληνικού Χρυσού κος Θεοδωρακόπουλος Μιχάλης και πλήθος μελλών και φίλων του Σ.Π.Σ.
Ο αιδεσιμότατος πατήρ Σαμαράς Δημήτριος ευλόγησε τη βασιλόπιτα και έδωσε τις ευχές του για μια δημιουργική χρονιά.
Στη συνέχεια επιλεγμένη ορχήστρα χάρισε όμορφες μουσικές στιγμές με αποτέλεσμα να επακολουθήσει μία όμορφη λαϊκή βραδιά. Σημειωτέον η είσοδος ήταν ελεύθερη ενώ το πρώτο ποτό ήταν προσφορά του Σ.Π.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: