Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ

8o Συμπόσιο χορευτικών ομάδων
ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΜΑΙΟΣ 2009





















Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το σύλλογο Γυναικών στο Στρατώνι το 8ο Συμπόσιο Χορευτικών Ομάδων με την πολύτιμη συμπαράσταση του Τοπικού Συμβουλίου Στρατωνίου, αλλά και την ανεκτίμητη βοήθεια πολλών φίλων και κατοίκων του χωριού μας .
Στο συμπόσιο που κράτησε επί τριήμερο ( 1-3 Μαΐου 2009 ) συμμετείχαν 30 σύλλογοι από τη Χαλκιδική, τη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες , τη Λάρισα , τον Τύρναβο, την Ελασσόνα, την Κοζάνη, τα Τρίκαλα κ.α. με συμμετοχή 475 χορευτών που χόρεψαν, διασκέδασαν και πάνω από όλα γνώρισαν τον τόπο μας ,τις ομορφιές του και βέβαια τη ζεστή μας φιλοξενία.
Κατά τη διάρκεια του συμποσίου , οι φίλοι μας ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες τόσο του Συλλόγου όσο και των λοιπών φορέων του χωριού μας , αλλά και για την μεταλλευτική μας παράδοση και εξέφρασαν το θαυμασμό τους για την πολλαπλή δραστηριοποίηση του χωριού ( χορευτικά, χορωδίες, εργαστήρια χειροτεχνιών, μπάντα, Παραμυθοχώρα, διαγωνισμός ψαρέματος , αθλητικές διακρίσεις κ.α. ) .
Αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη εκδήλωση είχε επιτυχία, γιατί σε αυτό συνέβαλαν κάτοικοι που από τη δική τους μεριά βοήθησαν όπως μπορούσαν είτε μαγειρεύοντας είτε φτιάχνοντας κατασκευές, είτε τακτοποιώντας το χώρο είτε καθαρίζοντας και ψήνοντας ψάρια είτε σερβίροντας και εξυπηρετώντας τους φίλους μας. Πραγματικά νοιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε όλους θερμά και σύντομα θα τιμήσουμε όλους για την προσφορά τους αυτή και ειδικά τον ΝΑ.Ο.Σ. και τα μέλη του.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους οι: Βασ.Πάππας , βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής, ο Δημαρχος Μυγδωνίας Θεσσαλονίκης, ο Δημαρχος Σοχού ,ο αντιδήμαρχος Σερρών, οι δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου μας Κατσαβαβάκης Κ. ,Θεοχαρίδου Στελλα, Δάλλας Χρ και Πλιάτσικας Βασ. τους οποίους και θερμά ευχαριστούμε.
Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε τα κανάλια της Χαλκιδικής (XTV και SUPER )για την κάλυψη της εκδήλωσης και βεβαίως τον Πρόεδρο του ΤΑ Στρατωνίου κ. Νίκο Ζαγοράκη και τα μέλη του Τ.Σ. Καρρά Αργύρη και Ιωαννίδη Γιάννη για τη βοήθειά τους σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου, αλλά και για την παραχώρηση του Πάρκου, όπου και επικεντρώθηκαν οι εκδηλώσεις.
Πιστεύουμε ότι το Στρατώνι χρειάζεται εκδηλώσεις προβολής του σε τρίτους για να ξεφύγει από την εσωστρέφεια που το ταλανίζει, αλλά και για να σπάσει τη δυσφήμηση που υφίσταται εδώ και χρόνια από επιτήδειους καταστροφολόγους.
Ο Σύλλογός μας είναι εδώ πάντα πρόθυμος για να βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: