Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ MIRO-GNOMO-NIO

ΚΡΙΟΣ
Είστε συντηρητικοί άνθρωποι… Χρησιμοποιείτε Windows γιατί φοβάστε να βάλετε Linux… Όμως είναι αναπόφευκτο… Η Νέα Σελήνη θα σας βρει έτοιμους για όλα. Παλιοί καταναγκασμοί και όρια μπαίνουν στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας» της καρδιά σας. Βρίσκεστε κοντά σε νέες προκλήσεις, έτοιμοι για το πιο μεγάλο άλμα. «Κάντε το επιτέλους» Μας κουράσατε και κινδυνεύετε να «καείτε στο ζέσταμα».
Συμβουλή: Προσοχή στη γειτόνισσα. Προτεινόμενος χώρος για συνευρέσεις οι Άγιοι Θεόδωροι – Προφήτης Ηλίας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ζωή σας κύκλους κάνει… Φτάνει! Φτάνει! Φτάνει! ΦΤΑΝΕΙ! Ωριμάστε επιτέλους! Απογαλακτιστείτε και συμφιλιωθείτε με την ουσία σας. Πιάστε τη ζωή από τα κέρατα! (Ο καθένας άλλωστε απ’ ότι έχει … πιάνεται). Για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, προτείνεται η αγορά ενός κατοικίδιου, όπως χάμστερ, ιγκουάνα, ταραντούλας, ακόμα και μαϊμούς (bingo ζεις… εσύ τους οδηγείς).
Συμβουλή: Το περπάτημα στην παραλία δεν είναι για εσάς… Αφήστε χώρο στα υπόλοιπα 11+1 Ζώδια… Αυτά ΞΕΡΟΥΝ!!!

ΔΥΔΙΜΟΙ
Επειδή έχετε καβάτζα τον άλλο σας εαυτό, δε σημαίνει ότι μπορείτε να αλωνίζετε για πάντα ατιμωρητί! Ποιος σας είπε πως υπάρχουν τα δίδυμα φεγγάρια? Υπάρχει μόνο η Θεία Δίκη, αφού η Δίκη της Δευτέρας έχει «κοπεί» από το ΕΣΡ. Προσοχή λοιπόν στις κακοτοπιές και αποφύγετε … πονηρές συναντήσεις κυρίως τις μονές ημέρες.
Συμβουλή: Προχωρήστε άφοβα τα επενδυτικά σας πλάνα… Να θυμάστε ότι οικόπεδα πωλούνται Δυτικά του Όρους των Ελαιών, αν και η συμφωνία για την αγορά τους είναι πλέον πραγματικός Γολγοθάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε μεγάλη κατανόηση για τα προβλήματα των άλλων. Αυτό σάς κάνει τέλεια κορόιδα. Πρέπει να ανασυνταχθείτε… Ότι ξέρατε, το ξέρατε λάθος! Φτου κι απ’ την αρχή λοιπόν. Μην τρομάζετε, μιας και ο χειμώνας που έρχεται ενδείκνυται για ενδοσκοπήσεις και περιπάτους… Προτεινόμενη διαδρομή: Τρίγωνο – Αερογέφυρα – Καθρέφτης – Τρίγωνο (όσες φορές χρειαστεί μέχρι να βγάλετε άκρη).
Συμβουλή: Ρίξτε το και λίγο έξω βρε αδέλφια… Φτάνει πια η τηλεόραση και οι εκπομπές στον ΣΚΑΪ για τους βροντόσαυρους… Έχουνε βρει βροντόσαυρο εδώ σε ανασκαφές? Ε?

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αχ εσείς! Βαλθήκατε να ανακατέψετε τον κόσμο όλο. Σύμφωνοι! Δεν είστε κακών προθέσεων, όμως η ζημιά γίνεται είτε έτσι, είτε αλλιώς. Ώρες – ώρες είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο (κι ο Παττακός ήταν Τοξότης τρομάρα του). Οι άνδρες του ζωδίου να το πάρετε χαμπάρι… Δεν είστε ΟΙ ΓΟΗΔΕΣ. Ο Αλαίν Ντελόν ήταν Σκορπιός…
Συμβουλή: Χορέψτε… τραγουδήστε… αλλά με μέτρο. Διοχετεύστε την ενέργειά σας και σε άλλα πράγματα όπως SUDOKU, σκάκι, ή για τους πιο προχωρημένους… ασπροκέντι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επόμενη Πανσέληνος θα φέρει νέες ανακατατάξεις, που σε πρώτη φάση θα σας τρομάξουν. Δεν είναι λόγος αυτός να πάρετε τα βουνά::: Χαλαρώστε και απολαύστε το. Γίνετε σοφότεροι και ετοιμαστείτε για το χειμώνα που’ρχεται. Αν πάλι δε γίνεται να αποφύγετε τα βουνά, προτείνουμε το ΣΩΓΑΜΠΡΟ στον Χολωμόντα, με κοψίδια και πολύ πολύ κρασί. Αν σας πέφτει μακριά, εναλλακτικά προτείνουμε βόλτα στο Κιόσκι 3 φορές την ημέρα..

ΛΕΩΝ
Είναι φανερό ότι θέλετε να είστε «Ο» αρχηγός. Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς… Έχετε υπολογίσει πόσοι λέοντες υπάρχουν στον πλανήτη; Συνέλθετε λοιπόν και … ή οργανωθείτε ή αποφασίστε να ξεκινήσετε νέα καριέρα σαν απλός σκαπανέας… Αν είστε γυναίκα Λέων θυμηθείτε την Τζάκι Ωνάση, τη Μαντόνα, την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, την Πριγκίπισσα Άννα, τη Λούση Μπολ… δεν έχετε καμία σχέση με αυτές…
Συμβουλή: Πάψτε να λέτε στα παιδιά και στα εγγόνια σας ότι το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς των ζώων… Ακόμα και αυτά έχουν πάρει χαμπάρι ότι το ’74 έγινε δημοψήφισμα
Συμβουλή: Επισκεφτείτε τη Βιβλιοθήκη του ΣΠΣ και δανειστείτε τα «Ματωμένα Χώματα» της Διδούς Σωτηρίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!!…




ΖΥΓΟΣ
Τάχαμ δήθεν είστε ο ορισμός της ισορροπίας στον ζωδιακό κύκλο. Η σύνοδος όμως του Άρη με τον Κρόνο, μαρτυρά ότι «κλέβετε στο ζύγι». Δεν είναι σωστό και το ξέρετε. Δε θα σας μιλήσουμε για παλαντζάρισμα και μόνο από τη μια μεριά της πλάστιγγας. Ξέρουμε ότι μεροληπτείτε… Οι γυναίκες του ζωδίου, θα πρέπει να διακόψετε τη δίαιτα με τα 7 σουβλάκια το μεσημέρι και τις δύο οικογενειακές πίτσες το βράδυ. Η ζυγαριά σας δε δείχνει πάνω από το 120!!!
Συμβουλή: Για όλα τα παραπάνω εξιλεωθείτε με 100 πατερημά και τα ξαναλέμε…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πάτε καλά; Δε βλέπετε ότι η Αφροδίτη «τα πήρε» με το Δία; Ότι ο Ερμής γυρίζει πλάτη στον Πλούτωνα; Ότι ο Κρόνος βρόντηξε και φρούμαξε; Ότι ο Ποσειδώνας ετοιμάζεται; Κι εσείς… αντί να βρείτε τρόπο να cool-άρετε λιγάκι, είστε με τα νεύρα κάγκελο στους ρυθμούς της Fata Morgana!!! Και τι περιμένετε από δύο φτωχούς αστρολόγους; Lexotanil by Vaso ή by Olga!
Συμβουλή: Αρχίστε τη ντόπα σύντομα ώστε να συμμετέχετε στη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού. Η WADA δεν ξέρει κατά που πέφτει το Στρατώνι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ποσειδώνας μετά τις 25 φορτσάρει. Νερά, νερά, νερά παντού. Ο κόσμος θα πνίγεται κι εσείς με μπανιερό, καπελάκι, γυαλιά ηλίου και ψάθα, θα μας σπάτε τα νεύρα λέγοντας ότι «το καλοκαίρι το ’χουμε μέσα μας». ΟΚ Κάτι παραπάνω θα ξέρετε εσείς… Πάντως καλού κακού Άννα και Γιάννη εσείς μη χαλαρώνετε. Ετοιμάστε αναχώματα με άμμο Γαλλικού, Αξιού, Λουδία ή Αλιάκμονα.
Συμβουλή: Ασχοληθείτε με το Frisbee. Όταν θα γίνει Ολυμπιακό άθλημα, θα είστε ήδη προπονημένοι και δε θα κινδυνεύετε από τα anti-doping control.

ΙΧΘΕΙΣ
Είστε τρυφερούληδες και ευαισθητούληδες, αλλά μην το παρακάνετε. Μεγαλώσατε πια! Η «Οικογένεια Γουόλτονς» και τι «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι», δεν μπορεί να είναι οι αγαπημένες σας σειρές… Α! και οι «Γοργόνες» ήταν σήριαλ… όχι ντοκιμαντέρ!!! Επίσης λυπούμαστε που το μαθαίνετε από εμάς αλλά το «Στρουμφοχωριό» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Κατανοούμε το σοκ σας μετά από όλα αυτά. Για αυτό θα σας αφήσουμε ένα μήνα για να συνέλθετε, πριν προχωρήσουμε σε προβλέψεις που σας αφορούν.
Συμβουλή: Υπομονή μέχρι το επόμενο τεύχος

ΟΦΙΟΥΧΟΣ
ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ………..

Δεν υπάρχουν σχόλια: