Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΖΩΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ MIRO-GNOMO-NIO

Ο Miron κι ο Gnomon όπως γράψαμε στο βιογραφικό τους, δεν είναι "τυχαίοι" αστρολόγοι. Καινοτομούν εδώ και αιώνες. Έχουν εφεύρει ένα καινούριο κώδικα συγγραφής αστροπροβλέψεων. Έτσι, για να είναι περισσότερο ασφαλείς οι προβλέψεις θα πρέπει ο «κάθε αναγνώστης» να μελετά το σύνολο των ζωδίων. Καλή ανάγνωση!

ΚΡΙΟΣ
Η Παραμυθοχώρα τελείωσε και σας βάζει στο 2009 με εξελίξεις. Μια συναρπαστική χρονιά διαγράφεται μπροστά σας, αν πάψετε να δείχνετε ευπιστία και να καταπίνετε αμάσητη την κάθε αγυρτεία που σας σερβίρουν διάφοροι επιτήδειοι τσαρλατάνοι. Οι πιθανότητες να κερδίσετε το ΤΖΟΚΕΡ ήταν, είναι, και θα εξακολουθήσουν να είναι μία στο τρισεκατομμύριο, όσα ωροσκόπια και να διαβάσετε. Αλλάξτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας κάθε 40.000 χιλιόμετρα ή όταν περάσουν τρία χρόνια, όποιο συμβεί πρώτο.
Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι έχουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους, ενώ οι ανίκανοι που περιμένουν από ωροσκόπους και χαρτορίχτρες να τους πουν τι να κάνουν είναι ως συνήθως οι χαμένοι. Από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα -η Αφροδίτη- θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα μέσα στο ζώδιό σας, πράγμα που όχι μόνο δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στο οτιδήποτε, αλλά δεν έχει καν σχέση με την πραγματικότητα.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 2009: Κάντε απόψυξη στο ψυγείο σας πιο τακτικά φέτος.

ΤΑΥΡΟΣ
Όλοι λένε ότι το 2009 θα είναι η χρονιά σας. Μην πιστεύετε κανέναν. Θα είναι όπως ακριβώς και το 2008. Πάλι θα κάνετε Πάσχα με την οικογένειά σας, πάλι θα κάνετε τα μπάνια σας στο Στρατώνι (τσιγκούνηδες) και πάλι θα συμμετέχετε εθελοντικά στην Παραμυθοχώρα το 2009 (κι αυτό είναι το επιθυμητό). Μέσα στο 2009 θα δείτε κάποια βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Βέβαια, τα ζώδια είναι 12, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 8.33% του πληθυσμού έχει το ίδιο ζώδιο με εσάς, και αν τόσοι νοματαίοι δουν σημαντική βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης μέσα στο 2009, τότε το λύσαμε το πρόβλημά μας ως χώρα.
Φέτος ευνοείται ιδιαίτερα η συμμετοχή σας σε φορείς και συλλόγους. Πληρώστε όλες τις οφειλές σας από ετήσιες συνδρομές και μην περιμένετε να κάνουν οι άλλοι το πρώτο βήμα. Ερωτικά είστε ακόμα στη χειμερία νάρκη που επέβαλε ο χειμώνας του 1998. Κουνηθείτε!!! Ακόμα και οι Πολικές Αρκούδες, που και που, κινούνται.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 2009: Αγοράστε καινούριο πορτοφόλι μπας και δείτε προκοπή

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όλα τα ξέρετε εσείς. Πώς στήνεται ένα σπιτάκι, πώς καθαρίζεται ένα πάρκο, πώς φτιάχνεται ένα αστέρι με χρυσόσκονη και άλλα πολλά. Αφήστε τα αυτά στο επόμενο στη σειρά ζώδιο και ασχοληθείτε με ουσιαστικότερα πράγματα. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής, φέτος δηλώνει απών. Βαρέθηκε τόσα χρόνια τη διπλή σας φύση. Τον μπερδέψατε και αυτόν. Μέσα στο 2009 ασχοληθείτε με τις μεταφυσικές σας ανησυχίες αλλά κυρίως … με το διαδίκτυο. Στο Σύλλογο Πολιτισμού Στρατωνίου λειτουργεί Εργαστήριο Πληροφορικής. Να η λύση!!! Υπάρχουν πολλά www όπου μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματά σας, όπως π.χ. στο πώς σχηματίζεται η χλωροφύλλη.
Δώστε έμφαση στις συντονιστικές ικανότητές σας, αλλά μέσα στην οικογένειά σας. Οι υπόλοιποι δεν φταίμε σε τίποτα. Μετά τον Ιούνιο, συντηρείστε λίγο τους εξωτερικούς σοφάδες. Θα έχει λιακάδες.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 2009: Μη δίνετε σημασία στα λόγια των άλλων. Δείτε «ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ» με τον Ν. Ευαγγελάτο και θα καταλάβετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια χαρά τα καταφέρατε το 2008. Στο χέρι σας είναι να κάνετε το ίδιο και το 2009. Είστε το ζώδιο των επαφών, αλλά μην το παρακάνετε… κυκλοφορούν ιώσεις, λοιμώξεις και λοιπά βακτήρια… Η παρορμητικότατα σας θα είναι έντονη και το 2009. Μην ανησυχείτε που σας ξέχασε ο Αι Βασίλης… ή που δεν έτυχε σε σας το πενηντάλεπτο της Βασιλόπιτας… έρχονται κι άλλες γιορτές και γεγονότα συνταρακτικά στη νέα χρονιά για σας. Μπείτε στο www.facebook.com δημιουργείστε ένα profile «υπερπαραγωγή» και γίνετε μέλη σε groups που έχουνε σχέση με την κάλυψη των συναισθηματικών αναγκών σας. Κάντε φίλους από όλο τον κόσμο και κυρίως από την Ισημερινή Γουινέα, τη Μπουργκίνα Φάσο, το Νεπάλ και την Βρετανική Ονδούρα.
Δώστε τόπο στην οργή και συνεχίστε να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε και για το Δεκέμβριο του 2009 (κυρίως κατά τα Χριστούγεννα).
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 2009: Κόψτε τα επιτραπέζια παιχνίδια και ασχοληθείτε με φιλανθρωπίες και gala.

ΟΦΙΟΥΧΟΣ
?????????????

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Άντε να γράψουμε και μια γραμμή παραπάνω …
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.

ΛΕΩΝ
Χμ!!! Τον θυμάστε το Θοδωρή Ρουσσόπουλο? Δεν ξέρουμε αν είναι Λέων αλλά το όνομα του ζωδίου είναι συνώνυμο με το επίθετο του γιου του ταχυδρόμου. Και το 2009 θα βρίσκεστε παντού, αλλά κανείς δε θα σας παίρνει είδηση. Βγείτε επιτέλους από το καβούκι σας… Ακόμα και η καρέτα – καρέτα είναι ατραξιόν στη Ζάκυνθο και τη βλέπουν όλοι… Πάρτε το απόφαση… Είστε οι κυρίαρχοι… Απλώστε τις ιδέες σας παντού και ακούστε τους εκλεκτούς συνεργάτες σας… κάτι έχουν πάντα να πουν. Θα συνεχίσει η κόντρα με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Ήλιο, μια και ζηλεύει τη λάμψη σας.
Βέβαια μην περιμένετε ότι το 2009 δε θα σας σπάσουν και πάλι τα νεύρα. Προσοχή στις απειλητικές αγέλες…Ξοδέψτε περισσότερα φέτος για ρούχα, κολόνιες και ταξίδια που σας έχουνε λείψει. Δώστε έμφαση στα ανοιχτόχρωμα πουκάμισα και αποφύγετε τις οριζόντιες ρίγες… είστε λέοντες και όχι ζέβρες…
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 2009: Διαβάστε τη Νεοελληνική Γραμματική του Τριανταφυλλίδη και κανα λεξικό… Θα σας βοηθήσει στην ορθογραφία και στον σωστό τονισμό.

ΖΥΓΟΣ
Εσάς περίμενε το 2009 για να μπει… Ήξερε ότι θα του έχετε ανοιχτές τις πόρτες. Σε σας χρωστάνε όλα τα ζώδια την ηρωική έξοδο του 2008. Εσείς είπατε το καλώς ήρθες στο νέο έτος και μετά το καταλάβαμε οι υπόλοιποι. Αλλά ως εδώ… Μην περιμένετε ότι το 2009 θα σας ανταποδώσει την υποδοχή που του ετοιμάσατε… Και φέτος θα πείτε τουλάχιστο 365 φορές την έκφραση «δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά μετά από όσα έκανα για αυτόν ή αυτήν» και άλλες τόσες την έκφραση «ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει». Νισάφι!!! Αυτήν την αποστροφή σας στη μοναξιά θέλει να σας την τονίσει το νέο έτος … αλλά πού!!! Μπερδέψατε τα κιλά με τις οκάδες και νομίζετε ότι όλα ζυγίζουν το ίδιο. Φτάνει πια…
Φέτος ακολουθήστε ένα συγκεκριμένο μετρικό σύστημα και μην επηρεάζεστε από τα λόγια των άλλων… υιοθετήστε τη λίμπρα σαν μονάδα ζύγισης και όλα θα πάνε καλά…
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 2009: Ζήστε ότι πιο ανεκπλήρωτη φαντασίωση είχατε όλα αυτά τα χρόνια… Με ρέγουλα όμως μη σπάσουν τα ελατήρια της ζυγαριάς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βρε καλώς τα παιδιά!!! Τέρμα οι υπερβολές… αλλάξαμε χρονιά… δεν είχε 13 μήνες το 2008… Πάνε τα κάλαντα και οι καλικάντζαροι… Πάμε για άλλα… Στρωθείτε στη δουλεία τους 2 πρώτους μήνες τους 2009 γιατί το Καρναβάλι εσάς περιμένει… Προτείνετε θέματα για άρματα και επιδοθείτε στο ράψιμο στολών… έχετε άλλους 10 μήνες για να ξεκουραστείτε μετά, αν και το 2009 δε θα σας αφήσει σε χλωρό κλαρί. Έχετε κάποιες οφειλές από το 2008 ακόμα… Μην περιμένετε από μας να σας πούμε πώς θα βρείτε τη λύση… Είστε έξυπνο ζώδιο… Μετά το Πάσχα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα μεγάλο δίλημμα… Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Άρης, θα σας βάλει σε νέες περιπέτειες. Αλλάξτε τον… Προτιμήστε τον Διόνυσο και θα είστε συνέχεια μες την τρελή χαρά.
Μην ξεχάστε και φέτος τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις… Να είστε εκεί και με τα χέρια στις τσέπες…
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 2009: Πάτε για κανα ψάρεμα… αγοράστε κανα καλάμι, αλλά προσέξτε … δεν είναι άλογο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τι κι αν άλλαξε ο χρόνος? Τι κι αν ήρθε το 2009? Εσείς το βιολί σας… Με εσάς οι αστρολόγοι σηκώνουν τα χέρια τους ψηλά… Αμάν με αυτήν την υπέρμετρη αισιοδοξία σας, μας έχετε σπάσει τα νεύρα… Τα βλέπετε όλα όπως εσείς θέλετε και σας προκαλούμε για αυτό… Το δέντρο στο Σύνταγμα τα Χριστούγεννα το βάλανε φωτιά… δεν ήταν κινέζικα τα λαμπάκια… και οι κουκολοφόροι δεν είναι έντομα με μαύρα υφασμάτινα κεφάλια… Φέτος δοκιμάστε να βγαίνετε έξω και τη μέρα… γιατί «της νύχτας τα καμώματα…»!!! Αλλάξτε επίσης και τις ζώνες ασφαλείας του αυτοκινήτου σας… τόσα χρόνια το ‘χετε…
Φέτος ασχοληθείτε με το άθλημα που χαρακτηρίζει το ζώδιό σας: την Ιππασία… αν το βρίσκετε επίπονο επιλέξτε άλλο σπορ που έχει σχέση με κίνηση στην ύπαιθρο. Και μη μιμείστε τους Διδύμους… αυτοί θα περιμένουν μέχρι το 2012, εσείς?
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 2009: Ψάξτε στα ενημερωμένα λεξικά τις άγνωστες για εσάς λέξεις όπως: άγχος, υποχρέωση, οφείλω και άλλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Και το 2009 ο μισθός σας θα μείνει στάσιμος… Οικονομική κρίση βλέπετε, άσχετα με το αν εσείς νομίζετε πώς είστε οι μόνοι άξιοι… Διαβάστε άλλα ωροσκόπια για να σας φτιάξουν τη διάθεση! Εμείς σας λέμε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια! Ο Κρόνος ως κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα ανακατέψει και φέτος αρκετές καταστάσεις… γι’ αυτό μακριά από κατσαρόλες και καζάνια… δεν κάνετε για μάγειρες όσο και να νομίζετε πως η γαλλική κουζίνα είναι το φόρτε σας. Ειδικότερα οι Σαββατογεννημένοι του ζωδίου σας, αποφύγετε τις πολλές εξόδους και μείνετε περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι σας… κι αν μπορείτε και τελείως μόνοι, ακόμα καλύτερα…
Αισθηματικά όμως το 2009, θα είναι πολύ καλή χρονιά. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα εδραιώσουν τη σχέση τους με το ταίρι τους, αφού το τελευταίο κουράστηκε πια να αποδεικνύει συνέχεια ότι σας λατρεύει. Οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας … το 2011.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 2009: Γίνετε εθελοντές και απολαύστε τη χαρά της ομαδικότητας. Ρωτήστε και τους άλλους … αυτοί ξέρουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Τι είχες Γιάννη? Τι είχα πάντα»… ή αν το προτιμάτε κι αλλιώς: «Τι κάνεις Γιάννη? Κουκιά σπέρνω»… Αλλά δε σας λένε όλους Γιάννη… και τα κουκιά μπορούν να προκαλέσουν και κυάμωση… Αν πιστεύετε ότι ο ουρανός εκτός από τα υπόλοιπα μυστήρια, κρύβει και το αύριο … κλείστε τώρα την εφημερίδα και κάντε κάτι άλλο… Όταν σας ρωτούν «τι ζώδιο είστε» μην απαντάτε «καλιακούδα, σου αρέσει?» δεν έχουν όλοι το χιούμορ σας.
Εν πάσει περιπτώσει… Το 2009 είναι η κατάλληλη χρονιά για να κάνετε επαγγελματικά ανοίγματα, εκτός αν είστε μισθωτοί, οπότε ούτε το διευθυντή σας μπορείτε να πετάξετε από το παράθυρο, ούτε να κλέψετε τον εργοδότη σας. Αισθηματικά όόόόόόόόλοι οι Υδροχόοι σε όόόόόόλο τον κόσμο δε θα έχετε τις ίδιες ευκαιρίες. Φέτος προτιμήστε τους Ταύρους, τους Παρθένους αλλά όχι τους Αιγόκερους.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 2009: Σας αρέσει δε σας αρέσει φέτος ένας mini οδηγός επιβίωσης θα φανεί χρήσιμος… εκτός αν δεν πάτε τελικά διακοπές στο Σουδάν και επιλέξετε την ήσυχη Ερμιόνη Αργολίδας.

ΙΧΘΥΕΣ
Το έντονο βλέμμα σας, ακόμα κι όταν είστε απασχολημένοι με καθημερινά πράγματα, δημιουργεί την εντύπωση ότι επικοινωνείτε με κάποια άλλη εξωγήινη διάσταση, μακριά από τον πεζό αυτόν κόσμο, που συχνά σας καταδιώκει και δεν σας καταλαβαίνει. Έχετε το χάρισμα του ποιητή, της μοιραίας γυναίκας ή του ουτοπικού ιδεαλιστή, στον οποίο όμως συγχωρούνται πολλά, γιατί έχει να σκεφτεί σημαντικά πράγματα και φαίνεται δικαιολογημένο να μη διατηρήσει την ίδια άποψη για περισσότερο από έξι μήνες. Το ιδανικό περιβάλλον για σας είναι μια παρέα συγγραφέων ή μια επίσημη δεξίωση. Αλλά μην ξεχνάτε που ζείτε…Υπομονή λοιπόν μέχρι της Αγίας Βαρβάρας.
Φέτος θα αγχωθείτε λιγότερο για θέματα καθημερινά που σας τυραννήσανε την προηγούμενη χρονιά. Ανανεωθείτε!!! Η φωτόλυση κοστίζει τα μισά από όσα πριν 5 χρόνια.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 2009: Δείτε ταινίες… πάτε στο θέατρο… αλλά μακριά από τις σκηνές τρόμου… ή αγοράστε ένα παζλ 15.326 τεμαχίων για έχετε απασχόληση μέχρι του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: