Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ


Η ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ είναι πλέον γεγονός. Τα εγκαίνιαπραγματοποιήθηκαν στις 8 Δεκεμβρίου και η ανοιχτή αγκαλιά της δέχτηκε χιλιάδες παιδιά και γονείς . Μια καινούργια σελίδα για το Στρατώνι άνοιξε όπου η συλλογική εργασία πάλι έκανε το θαύμα της και έφερε αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα . Το βράδυ λοιπόν της 8ης Δεκεμβρίου αφού η Χορωδία έψαλε κάλαντα και μετά τα πυροτεχνήματα , ο Αι Βασίλης έφτασε στην είσοδο της ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ με το …τρένο. Εκεί τον περίμεναν μια χαρούμενη παρέα από παιδιά που έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων με ταυτόχρονη φωταγώγηση της ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ . Όχι μόνο η συγκίνηση των εθελοντών που είδαν το όνειρο να γίνεται πραγματικότητα αλλά και η έκδηλη χαρά μικρών και μεγάλων, αποπλήρωσαν το κόπο και την προσπάθεια μηνών. Αυτό που ακολούθησε μέσα στονμήνα έδειξε το πόσο καλά ήταν οργανωμένη η ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ. Από τις υπηρεσίες των εθελοντών, την τροφοδοσία των σπιτιών, το λούνα πάρκ και το τρενάκι που κάνει το γύρω του χωριού , τις επαφές με τα ΜΜΕ αλλά και την συγκίνηση για τις ανθρώπινες στιγμές που οι εθελοντές έζησαν κατά την διάρκεια της λειτουργίας.
Η δημοσιότητα που τα τηλεοπτικά κανάλια της Χαλκιδικής και κυρίως του καναλιού SUPER έκανε ευρέως γνωστή την Παραμυθοχώρα πανελλαδικά.
Η λειτουργία της ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ θα συνεχιστεί ως τις 7 Ιανουαρίου 2009 οπότε και θα επανέλθουμε με συνολικές εντυπώσεις για το γεγονός .

Δεν υπάρχουν σχόλια: