Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ

Τον Ιούλιο λήγει η τριετής θητεία του Δ.Σ. του Σ.Π.Σ. Τα τρία αυτά χρόνια που πέρασαν προσπαθήσαμε πολύ προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης του πολιτιστικού γίγνεσθαι του τόπου μας. Σαφώς και θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη περισσότερα. ΄Ενας από τους πολλούς τρόπους για συνέχιση και νέα δυναμική στο Σύλλογο είναι η ανανέωση της διοικητικής ομάδας και το πέρασμα της σκυτάλης σε νεότερα μέλη.

Καλούνται λοιπόν οι νεολαίοι για δυναμική συμμετοχή στις υποψηφιότητες για το νέο ΔΣ.

Οι εκλογές λοιπόν που θα γίνουν τον Ιούλιο, ας είναι η αφορμή που καθένας από τα μέλη του Σ.Π.Σ. θα πρέπει να αναλογισθεί τις προσωπικές του ευθύνες όσον αφορά την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο για το Δ.Σ. και την προσωπική ψήφο που δίνει δύναμη και αναγνώριση στον Σύλλογο.
Ιδιαίτερα προσκαλούμε όλα τα μέλη που έχουν την διάθεση προσφοράς σε κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα να πλαισιώσουν ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο του Σ.Π.Σ. για να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο και τα επόμενα χρόνια τον πολιτισμό στο Στρατώνι.

Η ΝΕΙΚΟΠΤΕΛΕΜΑ θα σας κρατεί ενήμερους για ημερομηνίες διεξαγωγής και όλα τα σχετικά, ωστόσο εσείς αρχίστε την...προετοιμασία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: